g
g

Serdang Homestay

A better everyday life

Kami menyediakan tempat penginapan sementara yang selesa dan lengkap dengan peralatan rumah serta kemudahan di kawasan strategik dengan harga berpatutan di kawasan Serdang, sekitar Seri Kembangan, Selangor, Taman Equine berhampiran dengan Putrajaya, area Bukit Jalil, berdekatan dengan UPM Serdang serta UKM Bangi. Sila hubungi 012-609 0837 atau anda boleh emailkan ke pertanyaan@serdanghomestay.com untuk sebarang pertanyaan atau tempahan. Atau sila isikan borang berikut dan kami akan membalas pertanyaan anda dengan segera. Sila layari blog kami.

Video Promo 2013

Testimoni Video-Apa Kata Pelanggan yang Pernah Menginap di Serdang Homestay

Enam kriteria yang mesti dipenuhi sebelum memilih homestay di kawasan Serdang/ Seri Kembangan/ Taman Equine, Selangor/ Putrajaya.....  klik sini

 
CARA MEMBUAT TEMPAHAN
1. Tempahan bayaran (deposit) - 50% boleh dibuat melalui Public Bank:
     - Nama: HS Bestari Resources
     - Nombor akaun: 3181925614
2. Baki bayaran 50% dan deposit RM100 (akan dikembalikan) perlu dijelaskan
    semasa check-in.
Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi kami di 012-609 0837 atau hantarkan pertanyaan anda dengan mengisi borang berikut.
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Informasi

    

    Selamat datang ke Homestay Serdang. Untuk makluman, tuan-tuan/puan-puan/saudara serta saudari, Homestay Serdang mula beroperasi pada awal tahun 2012. Sejak memulakan Homestay Serdang, kami mengenali ramai pengunjung dari seluruh negara yang berkunjung ke Sri Kembangan, baik untuk kursus, kenduri kahwin mahupun bercuti bersama keluarga. Terima kasih atas sokongan anda.


     Dari maklumbalas penghuni, rata-ratanya mereka berpuas hati dengan segala kemudahan yang terdapat di homestay kami. Kepada anda yang berminat untuk menghuni di homestay kami, sila hubungi kami seperti mana yang tertera di laman web ini.


Terima Kasih

Serdang Homestay

go back to the top

HS Bestari Resources (SA0246749-W)

Address: A07-07, Serdang Villa, Jalan Kasturi, Taman Bukit Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor

Website: www.serdanghomestay.com

Facebook: www.facebook.com/serdanghomestay